BOUQETJE

een reis naar optimisme

Weer bij mijn positieven

Een reactie plaatsen

De rust is wedergekeerd, de laatste 3 weken is alles vrij stabiel en ik ben weer lekker creatief bezig en geniet veel van het spelen met mijn zoontje, die inmiddels met sprongen vooruit is gegaan in zijn ontwikkeling. Ben er super blij mee!

Het balletje bij GGZ is ook weer aan het rollen dus hoop hierin weer wat vooruitgang te boeken en meer grip op mijn emoties te krijgen en structuur vast te houden, wat op het ogenblik lekker loopt. Ik heb altijd veel moeite gehad met structuur en om het vast te houden maar met tips van mijn thuisbegeleiding en hulp van mijn vriend leer ik het beetje bij beetje, geen te grote sprongen want dat gaat nooit goed, maar het begint er op te lijken. En dat is absoluut belangrijk want mijn zoontje heeft ook structuur nodig.

Ik ben tevreden met hoe het momenteel gaat, de ophoging van mijn medicatie heeft zeker geholpen wat helpt bij mijn stemming, ik kan nog steeds wel snel van slag of geïrriteerd raken maar het lijkt alsof ik mij er wat sneller overheen zet. Al met al, positief dus. 🙂

Advertisements

Auteur: Ayana

Mama, kunstschilder, tekenaar, dichter, web- & grafisch design.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s